Uppdaterad: 29 januari 2019

Tack alla som kom till öppet hus!

Under måndagskvällen 28 januari öppnade vi upp dörrarna till vår skola. Elever, lärare, specialpedagoger, rektorer och övrig personal presenterade våra gymnasieprogram och nuvarande elever berättade om hur det är att gå på Pauliskolan.

Teknikelever på öppet hus

Foto: Malin Eliasson

Tack alla ni som kom! Också stort tack till våra elevguider och elever som ställde upp under kvällen och berättade om hur det är att studera på Pauli.

Vi finns i sociala medier
Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att se allt spännande som händer på vår skola. Har ni några funderingar är det bara att kontakta våra studie- och yrkesvägledare eller lägg ett mail till pauliskolan@malmo.se. Vi ser fram emot att svara på dina frågor!

Boka skuggning
Du vet väl också om att du kan boka in en skuggning? Då får du möjlighet att följa en klass på programmet där du är med på lektioner, träffar lärare, elever och äter i vår skolrestaurang. Anmäl dig till skuggning