Uppdaterad: 28 maj 2019

Pauliskolans utspark 5 juni

Våra avgångselever springer ut den 5 juni. Utsläppet startar kl. 17.00 och sker mot Kungsgatan.

Schema under dagen

Kl 13.15 Klasserna samlas och är med sina mentorer i angivna salar.
Fotografering sker enligt schema. När fotograferingen är klar samlas eleverna åter i klassrummet. (salar och fotograferingsschemaPDF)

Kl 15.45 Bjudning i skolrestaurangen
Avgångselever, mentorer och övrig personal samlas i skolrestaurangen. Musik, tal och mösspåtagning!

Kl 17.00 Utsläpp mot Kungsgatan.
Klasserna släpps ut med några minuters mellanrum och går till sitt studentfordon som finns parkerat längs med Kungsgatan upp mot S:t Pauli kyrka.

Utsläpp mot Kungsgatan klassvis i följande ordning:
TE16INa
TE16INb/TE16TE
TE16SA
BG16A
BG16B
BG16C
NA16A
NA16B
SA16
BET16

Alla klasser beräknas vara ute efter c:a 30 minuter.

OBS! Det är förbjudet att parkera bilar på gatorna runt om skolan. Parkering sker förslagsvis i P-huset Anna.

Alkohol/droger är inte tillåtna i samband med utsparken!

Ytterligare informationPDF (pdf-dok)
Information in EnglishPDF (pdf)
Information på bosniskaPDF (pdf)
Information på arabiskaPDF (pdf)

Information från polisen gällande studentflak

Till de studenter som väljer att arrangera med studentflak så bör man gå in på transportstyrelsen hemsidalänk till annan webbplats och läsa igenom de bestämmelser som finns för studentflak.

Det är inte tillåtet att tända bengaler eller andra pyrotekniska produkter eller kasta föremål från studentflaket. Observeras detta så kommer polisen att vidta åtgärder, samt tömma flaket på plats.

Det finns inga undantag för att framföra obehöriga fordon på bussgatorna i samband med studentfirande. Åtgärder kommer att vidtas såsom böter på 1000 SEK för att köra i bussfil.

Det finns inte något undantag från att sitta obältad i en bil, man får inte hänga ut obältad genom rutan på något fordon. Observeras detta så kommer polisen att skriva böter på varje obältad person i bilen, åka obältad i en bil kostar 1500 sek i böter.

Det slarvas även med hur man väljer att parkera sina fordon i samband med studentfirandet, det finns inga undantag på hur man får parkera sina fordon under studentfirandet.

Foto: Malin Eliasson