Uppdaterad: 14 september 2020

Information till nya elever och vårdnadshavare

Vi är glada för att du har valt Pauliskolan och hoppas att du ska få en givande och rolig tid under dina studieår här. Nedan har vi samlat viktig information som kan vara bra att ha koll på nu vid skolstarten.

Lån av elevdator
För att kunna låna en digital enhet måste vårdnadshavare eller myndig elev först signera en överenskommelse med skolan. Signering görs via e-tjänst på följande länk:

https://sjalvservice.malmo.se/digital_enhetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det går även att skriva ut överenskommelsen från samma länk. Vid uthämtning av dator MÅSTE eleven ha signerat överenskommelsen om datorlån. Hen behöver också ha med sig giltig legitimation samt ha koll på sitt användarnamn och lösenord. Information om när dator lämnas ut fås via mentor.

Busskort till elever
Skånetrafiken skickar hem busskort till de elever som är folkbokförda i Malmö samt uppfyller kraven på sex kilometers resväg. Elever som är folkbokförda i annan kommun ansöker om busskort där.

Foto: Pelle Jernryd