Uppdaterad: 17 november 2020

Digitala öppet hus 16 nov och 18 nov

En grupp elever är samlade utanför Pauliskolans entré mot Föreningsgatan

Välkommen till våra digitala öppet hus 16 november och 18 november. Observera vilka gymnasieprogram som presenteras vid de olika datumen. För dig som vill besöka skolan fysiskt kommer vi att erbjuda guidade rundvandringar vid två fillfällen. Dessa besök förbokas via webbformulär som kommer inom kort.

Under rådande omständigheter med Covid-19 kommer vi inte kunna öppna upp dörrarna till ett fysiskt öppet hus på samma sätt som vi brukar. Istället välkomnar vi alla till digitalt öppet hus under två kvällar.

Digitala öppet hus med livesändning via Facebook
Vi kommer att sända live via Facebook Live. Sändningen startar kl. 18:00, då rektor tar emot och du får följa med in i skolans lokaler digitalt. Därefter kommer biträdande rektorer, lärare och elever från olika program att informera om skolan och våra olika program. Se hålltider när respektive program presenteras. Passa också på att ställa dina frågor till skolans elever i vår chatt.

Guidade rundvandringar på skolan
Vi förstår att många av er önskar komma till skolan och hälsa på, vilket ju är svårt i dessa Covid-19 tider. Men, vi kommer att erbjuda guidade rund-vandringar i skolans lokaler vid två olika tillfällen. Vi kommer att ta emot en familj i taget och vid tidsbokade besök enligt datum och tider nedan.

• Måndag 21 december kl.14:00-16:00
  • Måndag 18 januari kl. 18:00-20:00

Obs! Endast förbokade platser via anmälan i formulär (formulär kommer inom kort). Begränsade platser.

Öppet hus webb och skolbroschyr
Kolla in vår officiella öppet hus webb
Länk till öppet hus-sidalänk till annan webbplats

Kolla gärna in vår skolbroschyr
Länk till broschyr som pdfPDF (2.5 MB).

ÖPPET HUS OCH GUIDADE RUNDVANDRINGAR

Digitala öppet hus

• Månd 16 november kl.18:00-20:00
    Digitalt öppet hus för följande program:

Kl. 18:10 Samhällsvetenskapsprogrammet - Bernadottegymnasiet. Samhällsvetenskapsprogrammet - Beteende
    Kl. 18:40 Naturvetenskapsprogrammet.
    Kl. 19:10 Samhällsvetenskapsprogrammet - Samhällsvetenskap

Du når sändningen via vår öppet hus sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och vår Facebooksida.
  • Onsdag 18 november kl. 18:00-19:00
    Digitalt öppet hus för följande program:

Kl. 18:10 Barn- och fritidsprogrammet
    Kl. 18:30 Teknikprogrammet

Digitalt öppet hus.

Guidade rundvandringar på skolan

Obs! Endast förbokade platser via anmälan i formulär. Begränsade platser.

• Måndag 21 december kl. 14:00-16:00
  • Måndag 18 januari kl. 18:00-20:00

Formulär för att boka plats på guidade rundvandringar kommer längre fram.

Vi reserverar oss för ändringar p.g.a. Covid-19.

Foto: Freddy Billqvist