Uppdaterad: 17 november 2020

Tack alla som besökte oss online på gymnasiemässan

Det var många som tog chansen att chatta med våra elever och personal vid årets gymnasiemässa i Malmö den 5-7 november.

Plattformen för gymnasiemässan ligger fortfarande öppen (till och med 19 november), så elever och vårdnadshavare kan fortfarande gå in och ta del av informationsmatierial och göra intresseanmälningar.

Däremot finns det inte längre några representanter i våra chattar. Om du inte hade möjlighet att delta online på mässan, så kommer det fler chanser! Redan den 16 och 18 november har vi digitala öppet hus på Pauliskolan.

Länk till digital gymnasiemässalänk till annan webbplats (öppnas i nytt fönster)

Läs mer om våra digitala öppet hus på vår öppet-hus sida länk till annan webbplats

Ta ett titt i vår skolbroschyr
Länk till vår broschyr som pdfPDF (2.5 MB).

Två tjejer som studerar på Pauliskolan sitter framför sina datorer och chattar med elever

Foto: Malin Eliasson