Uppdaterad: 07 maj 2020

Elever berättar

Vem vet bäst hur det är att läsa på Pauliskolan? Jo, våra elever så klart! Kolla därför in våra filmer, där elever berättar om det program de läser på samt hur det är på Pauliskolan.

”På Bernadottegymnasiet kommer du att få ta del av en hel del praktiska inslag, så som detta här just nu. Vi seglar med HMS Falken på Atlanten i ungefär tre veckor.

Söker du en utbildning där du får både mycket praktik och en bra utbildning i stort, så är det Bernadottegymnasiet som är rätt för dig."

Elever, Bernadottegymnasiet

"Inriktningen pedagogiskt arbete ger mig möjlighet att bli barnskötare i framtiden."

Elev på inriktningen pedagogiskt arbete,
Barn- och fritidsprogrammet

"Gillar du att vara kreativ, både digitalt och på papper? Då ska du välja design och produktutveckling på Pauliskolan."

Jakob och Josefin, Teknikprogrammet

"Det har varit en lärorik resa tillsammans med fina skolkamrater, kunniga och fantastiska lärare. Det mesta handlar om plugg i skolbänken, men jag själv har haft turen att få segla två gånger med HMS Falken.

Som det ser ut nu ska jag mönstra och jag hoppas att jag verkligen kommer in och får göra min värnplikt. Sen får jag se vart det tar mig här i livet."

Felicia, Bernadottegymnasiet

"Det bästa med Pauliskolan är gemenskapen och sammanhållningen mellan oss elever. Dessutom har vi otroliga lärare som är pedagogiska och hjälpsamma som hjälper oss hitta vår väg genom livet.

Det är vi här på Pauliskolan som skapar en miljö som man bara kan hitta här.

Elever

Foto & film: Colourbox.com & Frasse Franzén